На ринку смартфонів домінують великі компанії, такі як Apple, Samsung і Huawei, які пропонують безліч чудових флагманів з чудовими функціями, але і дуже високою ціною. Тим не менш, є й інші виробники, що пропонують телефони з хорошим співвідношенням ціни та якості, такі як Cubot X20 Pro, один з найпопулярніших смартфонів VFM, який коштує близько 150 доларів, але має таку ж продуктивність, як і більш дорогі пристрої.

Cubot X20 Pro, gozchina

Дисплей є однією з причин, по якій X20 Pro є кращим телефоном VFM. Це IPS 6,3 ″ FHD + дисплей з насиченими кольорами і 409ppi. Зовні він нагадує iPhone 11 Pro Max.

Дизайн камери є чіткою копією iPhone 11 Pro і Google Pixel 4, але це нормально, так як більшість виробників копіюють один одного в дизайні камер. Що стосується камер, смартфон оснащений 12-мегапіксельним сенсором і 8-мегапіксельним надшироким датчиком. Третій датчик - 20-мегапіксельний, який використовується для портретних знімків з ефектом боке.

Cubot X20 Pro, gozchina

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Телефон поставляється з Helio Р60 SoC, який є гідним аналогом Snapdragon 660, популярного серед телефонів середнього класу. Як було сказано раніше, він підтримує запис відео 4K, а також пропонує Face Unlock.

Щоб підвищити SoC, X20 Pro поставляється з 6 ГБ оперативної пам'яті і 128 ГБ пам'яті. Нагадаємо, що цінник в 150 доларів точно зробить свою справу.

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.