Минулого місяця компанія Huawei оголосила про те, що вона продала понад 7 мільйонів смартфонів Huawei Mate 30 за короткий період 60 днів після офіційного запуску. Тепер у новому репортажі китайського інформаційного агентства Sina говориться, що серія тепер сягає 12 мільйонів проданих одиниць.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro

Ця цифра продажів ще більше вражає, якщо взяти до уваги той факт, що Huawei Mate 30 і 30 Pro не поставляються з Google Mobile Services, і їхня присутність на міжнародних ринках досить обмежена. Іншими словами, компанії довелося відмовитися від сервісів Google для цього смартфона, але він до цих пір відмінно продається на ринку.

Раніше компанія поставила за мету в 20 мільйонів смартфонів серії Mate 30, незважаючи на початкові труднощі.

Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Mate 30 і 30 Pro - перші смартфони, на які поширюється заборона на торгівлю в США, тому вони не поставляються з додатками і службами Google (Google Mobile Services).

Нагадаємо, що компанія Apple готова представити новий iPad Pro 2020 року, який отримає змінений дисплей. Новинка також отримає потрійну камеру.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple представить перший ігровий ноутбук в 2020 році. Корпорація вирішила заявити про себе на ринку ігрових пристроїв.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали фото флагманського Huawei P40, який отримає відразу 5 камер, якщо вірити прогнозам інсайдерів.