Outlander третього покоління вийшов майже вісім років тому і кілька разів оновлювався в наступні роки, щоб залишатися актуальним у висококонкурентному сегменті компактних кросоверів. Відомо, що Mitsubishi представить абсолютно нову модель у другій половині наступного року і буде працювати на платформі, розробленої Renault-Nissan - Альянс Міцубісі. Новина була підтверджена європейським керівником компанії Бернаром Луаром в інтерв'ю Automotive News Europe.

Mitsubishi Outlander, gizchina

Можливо, більш важливою новиною є запуск меншого кросовера, який повинен бути представлений приблизно в той же час, що і оновлений Outlander. Генеральний директор Mitsubishi Europe не став вдаватися в подробиці, але сказав, що обидві моделі будуть пропонуватися з підключається гібридною трансмісією. Буде цікаво, як нове надходження буде позиціонуватися в діапазоні, оскільки у компанії вже є Eclipse Cross. Можливо, це не буде новим доповненням до лінійки, оскільки ми могли б мати справу з Outlander Sport наступного покоління, який існує вже близько десяти років.

Mitsubishi Outlander, gizchina

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.