Toyota призупинила випуск легендарного для марки автомобіля - седана під ім'ям Mark, який проводили більш 50 років. Втім, деякі авто вже не користуються попитом у 2020 році, а на ринку з'являються нові конкуренти.

Toyota Mark II, gizchina

Останні 15 років автомобіль випускався під ім'ям Mark X. А до цього з 1968 року його знали, як Mark II. Таким чином, автомобілі під назвою Mark випускалися понад півстоліття і за цей час встигли змінити 11 поколінь. Втім, тепер компанія відмовилася від нього назавжди з кількох причин.

В Україні седани Toyota Mark II і Mark X офіційно представлені не були, але популярністю вони користувалися навіть у нас.

Toyota Mark II, gizchina

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.