Компанія Apple подала досить цікавий патент. Згідно з інформацією, в патенті з'являться додатки для колонок Macbook і гарнітури, які дають можливості для иммерсивного звучання.

По суті, Apple хоче включити пристрої, які відтворюють звук, в різних частинах кімнати, в яких може перебувати користувач. Все це без фізичного розміщення динаміків в даному просторі, тільки з допомогою віртуальної звукової інженерії.

MacBook Pro
MacBook Pro

Apple, можливо, зможе зробити це через віртуальну акустичну систему з допомогою так званої скасування пішохідного переходу. Цей метод змішує майбутні звукові хвилі лівого і правого каналів для імітації звуків. Минулого місяця компанія запатентувала щось подібне для гарнітур.

MacBook
MacBook

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скасувати перехресних перешкод - це метод, аналогічний шумозаглушення. У найпростішому випадку Apple використовує шумозаглушення на одній стороні MacBook. Так що звук, здається, виходить з іншого боку.

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.