Американська армія вирішила заборонити TikTok, і солдати більше не зможуть використовувати додаток на належать уряду телефонах. Представник армії полковник Робін Очоа заявив 30 грудня Military.com: “TikTok вважається кіберзагрозою”. За іронією долі, армія, як повідомляється, використовувала додаток для набору новобранців до заборони.

Армія США
Армія США

Раніше в цьому місяці ВМС США і міністерство оборони направили попередження TikTok. Військово-морський флот раніше говорив солдатам не встановлювати додаток, і, якщо воно вже встановлено, його необхідно видалити з пристроїв, випущених урядом. За даними Military.com міністерство оборони також доручив співробітникам “проявляти пильність щодо завантажених додатків, відстежувати аномалії і небажаний текст в телефонах і т. Д., А також негайно видаляти їх і видаляти додаток, щоб обійти будь-який витік особистої інформації”.

Армия США
Армия США

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.