Apple знизила ціни на iPad в Китаї. Зниження ціни на iPad початкового рівня на його офіційному сайті і було зроблено без будь-якого офіційного оголошення. Втім, це дає зрозуміти, що незабаром можуть з'явитися нові планшети від компанії.

iPad від Apple в Китаї був доступний за більш доступною ціною у багатьох сторонніх онлайн і оффлайн магазинах. Модель iPad 2019, про яку йде мова, представляє собою 10,2-дюймовий екранний пристрій, по дизайну схоже на модель 2018 року. Він підтримує Apple Pencil та надає програмне забезпечення для розпізнавання відбитків пальців Touch ID, а також 8-мегапіксельну камеру для фотографій.

ipad os
ipad os

Ціна для iPad початкового рівня після коригування становить 2499 юанів, або приблизно 358 доларів за пам'ять 32 ГБ. З іншого боку, варіант з ємністю 128 ГБ зараз стоїть 2999 юанів, або приблизно 430 доларів. Ціни знизили від 20 до 70 доларів.

Зниження цін має також дозволити Apple бути більш конкурентоспроможною по відношенню до різних стороннім рітейлерам, які націлені як на офлайн, так і на онлайн-покупців.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Photoshop на iPad, Digital Trends
Photoshop на iPad, Digital Trends

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.