Компанія LG готує до випуску новий складаний OLED-чохол, який обертається навколо смартфона, збільшуючи розмір дисплея. Дизайн просочився в мережу, коли LG подала заявку на патент в Глобальну базу даних ВОІВ по дизайну і Гаазьку міжнародну систему дизайну. Завдяки новій технології, вибір флагманських пристроїв LG перетвориться в складні смартфони.

Чохол від LG, gizchina

Незважаючи на блискучий підхід, ідея LG про доладному чохлі з другим дисплеєм не змогла залишити свій слід в аудиторії, коли в минулому році компанія спробувала щось подібне з LG V50 ThinQ і LG G8X ThinQ. На цей раз, чохол легко складається дисплей розміром з планшет без проміжних панелей.

Чохол від LG, gizchina

Після складання пристрій буде такого ж розміру, як і Huawei Mate X. В розгорнутому вигляді загальні розміри будуть трохи більше, ніж у середнього складного смартфона. Найбільшою перевагою дизайну є те, що, оскільки дисплей і смартфон являють собою окремі елементи, їх можна замінити окремо в разі пошкодження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.