Тесла розпочала свою діяльність на своєму шанхайському заводі трохи менше року тому. Тепер він виробляє автомобілі для клієнтів.

За словами Тесли, п'ятнадцять співробітників виробника електромобілів стали першими клієнтами, які отримали Model 3, вироблені в Китаї, під час церемонії на заводі в понеділок. Ван Хао, генеральний директор Tesla China, заявив під час заходу, що в найближчі кілька днів робочим буде доставлено більше автомобілів, перш ніж інші клієнти почнуть їх отримувати в наступному місяці.

Tesla Model 3
Tesla Model 3

Шанхайський завод був побудований всього за 10 місяців і почав пробне виробництво в жовтні. Перша партія автомобілів, що зійшли з конвеєра, початку минулого місяця вирушати в десятки центрів Tesla в Китаї, де потенційним клієнтам була надана можливість протестувати їх. Tesla приймає замовлення на Model 3, зроблені в Китаї, з 25 жовтня.

Tesla Model 3
Tesla Model 3

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що експерти розповіли прогнози на 2020 рік. Аналітики заявили, що в 2020 році помітно подорожчають розумні телевізори, приблизно на 20 відсотків.

Як повідомляв Знай.uа нові смартфони від Xiaomi отримають революційну зарядку. Їх можна буде зарядити всього лише за 30 хвилин.

Також Знай.uа писав, що в мережі показали новий дизайн Windows 10,, який ніколи не з'явиться в мережі, і ось чому.