Apple підтвердила, що компанія буде офіційно представлена на майбутній Consumer Electronics Show (CES) в Лас-Вегасі. Компанія показала, що її система розумного будинку HomeKit вийде на виставку.

Apple Home, gizchina

Компанія представить свою власну систему розумного будинку на CES 2020. Очікується, що два провідних конкурента Apple, Amazon і Google, випустять нове оновлення, яке розширить можливості їх пристроїв на базі IoT і голосових інтелектуальних платформ.

Тим не менш, зверніть увагу, що від Apple не очікується запуску будь-якого нового апаратного продукту на виставці Consumer Electronics Show, але виконавчий директор Apple Джейн Хорват планує виступити 7 січня.

Apple Home, gizchina

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Apple зазвичай трималася подалі від офіційної участі в CES. Вперше за десятиліття Apple візьме участь у виставці Consumer Electronics Show. У минулому році компанія встановила гігантський знак в Лас-Вегасі, рекламуючи безпеку своїх пристроїв, прямо перед CES. За рік до цього, в 2018 році, деякі співробітники Apple зустрічалися з потенційними постачальниками очок доповненої реальності на CES.

Подивимося, що компанія покаже публіці на цей раз.

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.