Китайський виробничий гігант Xiaomi збирається представити свою останню флагманську серію Xiaomi Mi 10 у першому кварталі 2020 року. У недавньому звіті стверджується, що компанія представить Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro одночасно. Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9 був випущений в першій половині 2019 року, а Mi 9 Pro - у вересні 2019 року. Версія Pro серії Mi 9 з'явилася на ринку трохи пізніше.

Xiaomi CC9 Pro
Xiaomi CC9 Pro

Кілька днів тому з'явилися повідомлення про батареях цієї серії. Згідно зі звітом, Mi 10 Standard Edition буде використовувати акумулятор ємністю від 4500 мАч до 4800 мАч. Модель Pro може мати трохи більшу батарею. Також інсайдери дізналися, що нові смартфони отримають підтримку 5G і швидку зарядку до 66 Вт.

Xiaomi Mi Mix 4
Xiaomi Mi Mix 4

Крім того, на саміті Qualcomm Snapdragon на початку грудня президент Xiaomi Лін Бін оголосив, що мобільний телефон Xiaomi Mi 10 першим отримає процесор Snapdragon 865.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.