Хоча Microsoft і Micron раніше оголосили, що у них є ліцензія Міністерства торгівлі США, Google GMS є ключем до бізнесу смартфонів Huawei. Оскільки Huawei не може зараз співпрацювати з Google, у нього вже є власна екосистема HMS. Останні дані показують, що Huawei зосередиться на створенні своєї екосистеми HMS в 2020 році.

Huawei, фото foreignpolicy
Huawei, фото foreignpolicy

HMS (Huawei Mobile Services) була офіційно представлена на конференції розробників HDC в серпні 2019 року. Вона схожа на мобільну послугу GMS від Google, але загальна функція більше. Це набір відкритих можливостей хмарного сервісу Huawei, який налічує 14 сервісів, включаючи 9 базових сервісів та 5 додаткових. Розробникам потрібно тільки інтегрувати HMS SDK, щоб використовувати кілька відкритих можливостей Huawei. Це включає обліковий запис Huawei, оплату в додатку, відправку повідомлень і інші можливості.

Huawei Nova 5T Pro, IXBT
Huawei Nova 5T Pro, IXBT

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.