Поважна операційна система Microsoft Windows 7 припиняє свою підтримку 14 січня 2020 року, і це означає, що оновлення програмного забезпечення, які допомагають захистити ваш комп'ютер, більше не будуть доступні. Якщо ви відкладали оновлення, то настав час усвідомити, що Windows 7 скоро не підійде для цієї мети і може зробити ваш комп'ютер вразливим, будь ви геймер, творець контенту або звичайний користувач. Тим не менш, як і раніше, можливо безкоштовне оновлення до Windows 10.

Windows 10
Windows 10

Багато людей уникають цього, незважаючи на безкоштовне пропозицію Microsoft оновлення, яке офіційно закінчилося в 2016 році.

Windows 10
Windows 10

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.