Засновник аерокосмічної компанії SpaceX Ілон Маск анонсував перший пілотований політ космічного корабля Crew Dragon до Міжнародної космічної станції, а також показав як все це буде виглядати. Втім, станеться це не скоро, так як поки тільки закінчуються фінальні тести корабля.

Ілон Маск
Ілон Маск

Відповідне відео Маск опублікував у себе в Twitter.

В космос космічний корабель повинен вивести ракету-носій Falcon 9. Після цього Crew Dragon зістикується з МКС, а потім повернеться на Землю для м'якої посадки з парашутом. Швидше за все, компанія буде доставити цінний вантаж для членів екіпажу МКС.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, що голова Huawei розповів про плани на 2020 рік. Повідомляється, що компанія спробує вижити, так як сервіси Google для смартфонів китайської корпорації все ще під забороною.

Як повідомляв Знай.ua компанія LG запатентувала новий гнучкий чохол, який є екраном. Такий гаджет зробить з будь-якого смартфона складаний.

Також Знай.uа писав, що компанія Apple знизила ціни на популярні iPad 2019 року. Схоже, незабаром покажуть нові моделі 2020 року.