Корейська компанія Samsung анонсувала випуск холодильника зі штучним інтелектом, який розпізнаватиме продукти, а також пропонуватиме перелік страв і продуктів, які потрібно купити для цих страв. Про це пише The Verge.

Повідомляється, що в холодильники встановили камери зі штучним інтелектом, які будуть сканувати їжу і повідомляти про продукти, які скоро закінчаться.

Також власники зможуть через смартфон подивитися в холодильник під час покупок, щоб згадати, що саме потрібно придбати. При цьому ще невідомо, яким чином камери будуть розпізнавати інгредієнти, що зберігаються в ланч-боксах.

Розумний холодильник Samsung, фото: The Verge
Розумний холодильник Samsung, фото: The Verge

Холодильник пропонуватиме користувачам перелік страв на основі продуктів, які є в холодильнику, а також пропонувати придбати продукти, яких не вистачає. На дверцятах холодильника буде сенсорний екран, на якому можна буде переглядати вертикальні відео.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Передбачається, що розумні холодильники вперше покажуть на технологічній виставці CES 2020 в січні 2020 року.

Нагадаємо, Apple підтвердила, що компанія буде офіційно представлена на майбутній Consumer Electronics Show (CES) в Лас-Вегасі.

Як повідомляв портал Знай.uа, на ринку гнучких смартфонів з'явиться новий гравець: Huawei і Samsung кусають лікті.

Також портал Знай.uа писав, що варто негайно викинути з холодильників заради власного здоров'я.