Є два типи транспортних засобів, які набирають популярність з 2019 року - позашляховики і електромобілі. Позашляховики пропонують простір в салоні і універсальність,, в той час як електромобілі злітають з-за урядових стимулів і властивої їм ефективності.

VW ID.3 Wagon, motor1

З урахуванням сказаного, автовиробники роблять свої власні електричні позашляховики, поєднуючи в собі обидві зростаючі тенденції в автомобільній промисловості.

На всякий випадок, якщо ви один з небагатьох, хто не є шанувальником електричних гоночних авто, цей універсал Volkswagen ID.3 стане ідеальною альтернативою. Шкода, однак, що це всього лише концептуальний рендеринг від Kleber Silva, розміщений в Behance.

VW ID.3 Wagon, motor 1

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.