Експерти вивчили, як технології будуть впливати на людську форму, припускаючи, що тіло може різко змінитися.

Створюючи 3D-модель майбутнього людини під назвою “Мінді”, вчені заявили, що люди, які живуть в 2100 році, могли сгорбиться після кількох годин сидіння за комп'ютерами та використання смартфонів.

Людина в 2100 році, dailystar

У Мінді також більше м'язів шиї, щоб компенсувати її погану поставу, більш товстий череп для захисту від радіації і менший мозок.

Люди менш ніж за 100 років також можуть мати пазуристі руки від захоплення своїх телефонів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Касун Ратнаяке з Університету Толедо також сказав, що людське тіло може змінитися, щоб обмежити кількість шкідливих для ока випромінювань, які можуть призвести до появи другого століття.

Людина в 2100 році, dailystar

Нагадаємо, що в мережу злили живі фото PlayStation 5, яку представлять публіці в середині 2020 року. Відзначимо, що початок передзамовлень заплановано на березень цього року.

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили фото майбутнього флагмана 2020 року OnePlus 8 Lite. Інсайдери впевнені, що це бюджетна модифікація потужного смартфона, який покажуть вже на початку 2020 року.

Також Знай.uа писав про найбільш очікуваних іграх січень 2020 року. Ці ігри допоможуть геймерам провести зиму весело.