Sony офіційно представила логотип для PlayStation 5. Втім, революційних рішень так і не було використано.

Sony представила логотип на CES 2020, великий технологічній конференції в Лас-Вегасі. Легко уявити собі, що натовпи людей сходять з розуму з цього приводу: дві літери і число представлені абсолютно передбачуваним чином, з попереднім логотипом PlayStation.

Чого ще можна хотіти? Що ж, з тих пір, як Microsoft недавно представила Xbox Series X в якості наступної консолі під маркою Xbox, можна було б сподіватися, що Sony дійсно представить консоль PS5 на CES.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.