Громадський транспорт. Airplanes. Парки. Легкові автомобілі. Існує цілий ряд ситуацій, коли ви можете захотіти вбити час у своїй улюбленій грі, але не можете взяти з собою консоль або ігровий ПК. Ось чому геймери люблять Nintendo Switch. Ви можете грати в гру по телевізору один момент, а потім продовжити ту ж саму гру в автобусі.

Alienware UFO, gizchina

Гравцям на ПК не підходить така портативність, оскільки ігрові ноутбуки мають велику вагу в порівнянні з Switch. На виставці CES 2020 Alienware представила новий портативний ігровий ПК під назвою UFO, і вона хоче стати комутатором ПК.

Як і Switch, UFO - це екран планшета з низкою важливих вбудованих функцій. На задній панелі знаходиться висувна підставка, а з боків розміщені два знімних контролера.

Alienware UFO, gizchina

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Це, звичайно, дозволяє користуватися приставкою в якості портативної системи, або в якості повноцінного ігрового ПК.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.