Ще в 2018 році Razer вийшла на ринок маршрутизаторів з ігровим маршрутизатором, призначеним для забезпечення швидкісної і надійної продуктивності Wi-Fi для ігор. На Міжнародній виставці споживчої електроніки компанія продемонструвала концептуальну версію маршрутизатора 5G. Це концептуальне пристрій спирається на бездротові з'єднання 5G в якості джерела мережі, а не на традиційні кабелі.

RAZER 5G CONCEPT ROUTER, gizchina

Цікаво, що на відміну від багатьох інших домашніх маршрутизаторів, новинка поставляється з акумулятором. Це дозволяє йому працювати як мобільна точка доступу з чотирма портами Ethernet. Він також використовує технологію Razer FasTrack, яка є фірмовим інструментом управління трафіком компанії, який автоматично аналізує і визначає пріоритети певного трафіку на маршрутизаторі. Також є спеціальний “режим гри”.

RAZER 5G CONCEPT ROUTER, gizchina

Razer повідомляє, що користувачі також зможуть вручну керувати пріоритетом певного обладнання (наприклад, консолі або ігрового ПК) або певних додатків (або категорій додатків). Супутні програми для iOS і Android можна використовувати для управління налаштуваннями. Це включає в себе створення гостьових мереж або зміна мережевих пріоритетів.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.