В останніх повідомленнях стверджується, що Samsung запустить новий телефон під назвою Galaxy XCover Pro в найближчому майбутньому. Модельний ряд XCover включає в себе міцні смартфони з недорогою ціною. У свіжому звіті про Winfuture.de розкрито повні специфікації і ціни на XCover Pro, що вказує на те, що його запуск близький.

Samsung Galaxy XCover FieldPro
Samsung Galaxy XCover FieldPro

Galaxy XCover Pro (номер моделі SM-G715F) - це пристрій, сертифіковане за IP68, з товстим полікарбонатним корпусом, який захищає його від пилу, води і ударів. Товщина смартфона становить близько 10 нм, а важить він понад 200 грам. XCover Pro наділений модним дисплеєм з перфорацією 6,3 дюйма. РК-дисплей має співвідношення сторін 20: 9 і забезпечує дозвіл Full HD 1080 x 2400 пікселів. Порівняно з іншими телефонами серії XCover, майбутній XCover Pro має більш тонкі рамки навколо дисплея.

Samsung Galaxy XCover FieldPro
Samsung Galaxy XCover FieldPro

Чіпсет Exynos 9611, оснащений двоядерним процесором з тактовою частотою 2,0 ГГц, працює на Galaxy XCover Pro. SoC підтримується до 4 ГБ оперативної пам'яті. Власне сховище пристрою становить 64 ГБ.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.