Після створення галасу навколо смартфона Concept One, OnePlus нарешті оголосив про нього на Consumer Electronics Show (CES) 2020. Недавній тизер припустив, що Concept One - це продукт, створений OnePlus у співпраці з McLaren, який добре відомий суперкарами. Деякі чутки стверджували, що це може бути складне пристрій від компанії, але концептуальна модель виглядає як звичайний смартфон спереду, і він має шкіряну задню частину з потрійною камерою. Будучи концептуальною моделлю, компанія може ніколи не продавати смартфон OnePlus Concept One.

OnePlus Concept One виглядає як OnePlus 7T Pro, так як він оснащений дисплеєм без вирізів. Єдиними двома основними особливостями Concept One є технологія зміни кольору скла для потрійних камер і задня частина зі шкіри.

OnePlus Concept One, gizchina

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.