Сьогодні на CES 2020 Sony представила автомобіль. Sony представила повністю електричний концепт-кар, названий Sony Vision-S.

Концептуальний автомобіль Sony Vision-S має в цілому 33 датчика, включаючи датчики CMOS і ToF, які вбудовані в сам автомобіль. Ці датчики призначені для виявлення як людей, так і предметів всередині і зовні автомобіля, забезпечуючи такі функції, як автономне керування, технологія 360 Reality Audio і широкоекранні дисплеї.

Sony Vision-S, gizmochina

Однак Sony заявляє, що замість усього цього її справжнє нововведення полягає в об'єднанні даних, зібраних з усіх цих речей, для отримання більш чистих даних з меншою кількістю помилок. Хоча це не так широко відомо, Sony не зовсім новачок в цій грі. Їх CMOS-сенсори, як ті, що використовуються в його камерах, вже використовуються в автомобілях, таких як Toyota Corolla і Lexus NX.

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Sony Vision-S, gizmochina

Подивимося, на яких авто будуть використовуватися ці технології, якщо вони збільшать комфорт і безпеку водіння.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.