В зимовий період, як правило, більше опадів, дорожнє покриття стає гірше, в результаті чого зростає кількість ДТП, а отже і пробок, в яких доводиться стояти або годинами. У підсумку, палива витрачається набагато більше, якщо враховувати прогріви авто і низьку температуру.

Затори в Києві, Новини Києва і України
Затори в Києві, Новини Києва і України

Однак, ці декілька порад допоможуть вам заощадити на паливі.

Теплі стоянки. На закритих парковках авто заводяться відразу і не вимагають тривалого прогріву, але це далеко не завжди безкоштовно.

Прогрів авто за короткий проміжок. Звичайно, без прогріву краще не виїжджати, але це займає не більше 2-3 хвилин.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Затори в Києві взимку
Затори в Києві взимку

Не зловживати обігрівом. Обігрів помітно підвищує витрата бензину, так що не варто використовувати його занадто часто.

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Нагадаємо, що смартфон Samsung Galaxy S20 отримає круту начинку, в тому числі і екран, який зробить цей флагман лідером на ринку.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила електроплиту, яка отримала купу крутих функцій, а ціна складає всього лише 220 доларів.

Також Знай.uа писав про першому ігровому смартфоні з потрійною камерою, що досить рідкісне явище.