Нещодавно ми бачили досить детальні зображення майбутньої серії смартфонів Samsung S20. Компанія вже приступає до випуску флагманських пристроїв 11 лютого. Схоже, компанія хоче випустити відразу 3 модифікації. Звичайно ж, назви будуть такими: Galaxy S20 будуть Galaxy S20, S20 + і S20 Ultra.

Samsung Galaxy S20, gizchina

У той час як ми бачили звичайний і плюсовий варіант від флагмана Samsung у минулому році, Ultra є новою модифікацій. Для серії Galaxy S20, за повідомленнями, з частотою оновлення 120 Гц, Samsung також пропонує нову кришку Kvadrat, названу у відповідності з матеріалом, використовуваним всередині неї. Цей матеріал раніше був помічений на корпусах Google Pixel, а також на пристроях Google Home Mini.

Правда, про інших характеристиках говорити поки рано.

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.