На виставці CES 2020, що проходила в Лас-Вегасі, Samsung виступила з основною доповіддю, в якій представила свої новітні продукти, а також деякі програми, що надходять в майбутньому.

Samsung, gizchina

На виставці CES 2020, що проходила в Лас-Вегасі, Samsung виступила з основною доповіддю, в якій представила свої новітні продукти, а також деякі програми, які будуть доступні в майбутньому.

Samsung, gizchina

Ну, як випливає з назви, принаймні, один із цих значків функцій виглядає як альтернатива Apple. Ми спеціально говоримо про значку розпізнавання осіб Samsung, який по суті є плагіатом Apple Face ID. Подивимося, що компанія покаже в цьому році.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Porsche представила незвичайну іграшку свого автомобіля за 30 доларів. Відмінний подарунок для фанатів компанії.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung представить безрамковий телевізор, який отримає купу крутих функцій, а також позбудеться рамок навколо дисплея.

Також Знай.uа повідомляв про Samsung, яка зробила віртуальну клавіатуру за допомогою столу і фронтальної камери.