Південнокорейський виробник LG Display не дуже добре себе почуває на ринку. За повідомленнями ЗМІ, показники компанії за 2019 рік незадовільні. Він зазнав збитків за перші три квартали, і його річний збиток може досягти рекордного 1 трильйона вон (861 000 000 доларів США).

LG, gizchina

На прес-конференції Чжон Хо Янг сказав, що обсяг продажів OLED панелей в сфері транспорту, включаючи літаки і автомобілі, може становити 30% від загального обсягу продажів OLED панелей. Крім того, виробники автомобілів і літаків також проявили інтерес до використання OLED-панелей. Це швидко зростаюча галузь з величезним потенціалом розвитку.

LG Display почав розширювати свій бізнес в сфері перевезень. На прес-конференції Чон Хо Янг повідомив, що в січні вони почали постачати OLED-панелі світовому виробнику автомобілів. Автомобілі з використанням OLED-панелей можуть з'явитися в другому кварталі цього року.

Samsung Wall, gizchina
Samsung Wall, gizchina

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

LG Display не заробив гроші в минулому році з-за надлишку світових РК-панелей і падіння цін. LG почала вносити відповідні зміни в LG Display в минулому році.

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.