8 січня Microsoft випустила першу нову збірку Windows 10 Fast Ring для 2020 року. Нова тестова зборка Windows 10 № 19541 включає в себе кілька невеликих нових опцій для диспетчера завдань і повідомлень, а також ряд виправлень і оновлень.

Windows 10
Windows 10

Просто нагадування: Microsoft змінила спосіб впровадження тестових збірок Windows 10 для інсайдерів. Побудова Fast Ring не прив'язане до конкретного оновленню функції Windows 10; замість цього він призначений для тих, хто хоче протестувати нові функції, які в якийсь момент можуть опинитися в якомусь новому оновленні функцій Windows 10 (але також і можуть ніколи не з'явитись на ринку).

Windows 7
Windows 7

У збірці 19541 Microsoft додає значок, щоб користувачі знали, коли додаток використовує їх розташування. Цей значок відображається в області сповіщень. Microsoft також додала новий параметр на вкладці “Відомості” в диспетчері завдань, який буде відображати користувачам архітектуру кожного процесу.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung “позичила” логотип Apple заради своєї нової функції, однак, іконки технологій дуже схожі. Схоже, Samsung вирішила не морочитися.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила оновлений логотип PlayStation 5, але нічого революційного компанія так і не показала.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Samsung відзвітувала за продажу гнучкого смартфона. Судячи з усього, продажі перевершили всі очікування.