Недавня інформація з Державного відомства інтелектуальної власності (Китай) показує, що Xiaomi нещодавно придбала патент на смартфон, який використовує тристоронній дизайн об'ємного екрану. Згідно з запитом у базі даних про патенти, Xiaomi подала заявку на патент з 2019 року, але сертифікація була офіційно оголошена 10 січня 2020 року.

смартфон Xiaomi, gizchina

З витоків видно, що в цьому телефоні використовується тристоронній дизайн об'ємного екрану. Крім передніх і задніх екранів, на правій стороні телефону також є екран. Три лицьовій панелі телефону виглядають відносно вузькими. Передня камера прихована, а задня використовує подвійний об'єктив. Інсайдери стверджують, що цей пристрій є складним телефоном. Тим не менше, немає згадки про це в короткому описі цього смартфона.

смартфон Xiaomi, gizchina

Подивимося, що з цього вийде.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.