Міністерство економіки вже до 1 лютого підготує список автомобілів, за які треба буде заплатити 25 тисяч грн податку. Список досить значний.

Евакуатор забирає легковик
Евакуатор забирає легковик

Це транспортний податок на легкові авто, з року випуску яких минуло не більше п'яти років, і чия середньоринкова вартість становить понад 375 мінімальних зарплат. На 1 січня 2020 року – це 1,7 млн грн (68 тисяч доларів). Звичайно, на сьогоднішній день середньостатистична вартість авто явно нижче заявленої суми, так що більшості переживати точно не варто.

Платити його потрібно буде всім автовласникам, чиї машини потрапляють в критерії. Але все ж є кілька випадків, коли транспортний податок буде менше 25 тисяч гривень.

Автосалон, BBC
Автосалон, BBC

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Наприклад, якщо автомобіль купувався в середині року.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.