Дженерал Моторс перезапускає бренд Hummer і робить це без зволікання. Згідно з повідомленням у Wall Street Journal, бренд вперше представить повністю електричний пікап з рекламою Super Bowl 2020 року за участю Lebron James.

Hummer
Hummer

У своєму першому втіленні марка Hummer досягла статусу бренду завдяки своєму унікальному дизайну, справжнім характеристиками на пересіченій місцевості і успіху в гонках по бездоріжжю. Менш ніж за десятиліття марка досягла рівня визнання, якого ніколи не досягають більшість брендів з більш довгим терміном служби.

На жаль, марка також привернула неприємне увагу. Він став громовідводом для критиків, орієнтованих на захист екології. Автомобілі не славилися економією палива, а більшість захисників екології негативно ставилися до цього авто.

Hummer
Hummer

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак, перший екологічно чистий Hummer може з'явитися на дорогах вже в 2022 році.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.