Південнокорейський виробник Samsung серйозно працює над серією Samsung Galaxy S20. Як зазвичай, були численні витоки та припущення щодо цієї серії. Тепер в мережу злили фото Samsung Galaxy S20 + 5G. Пристрій має 6,7-дюймовий екран Infinity-O sAMOLED і, здається, має 4 камери ззаду. Конфігурація камери може включати в себе основну камеру, ширококутний об'єктив, телеоб'єктив і макро.

Samsung Galaxy S20, gizchina

Зображення також підтверджує, що Samsung прибирає кнопку Bixby, і всі кнопки знаходяться справа від пристрою. Зображення також показують більш гладке скло, ніж пристрої серії S. Це говорить про те, що пристрій буде використовувати 2.5 D скло серії Note. Однак багато шанувальників будуть скаржитися на те, що рамки досить великі. Вони дійсно величезні.

Samsung Galaxy S20, gizchina

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.