Більше пікселів не завжди означає краще зображення. Однак чим більше пікселів, тим вище шанси на хороше зображення з високою деталізацією. Індустрія смартфонів розвивається швидкими темпами, і в секторі камер найвищий на даний момент піксель - це сенсор Samsung на 108 Мп. Тим не менше, більшість флагманських смартфонів і раніше використовують 48-мегапіксельні або 64-мегапіксельні основні датчики. Хоча ми все ще намагаємося зрозуміти, чому нам потрібно так багато пікселів, індустрія продовжує розвиватися. Останнім часом у мережі з'явилося фото нового загадкового смартфона з сенсором 256MP.

256 MP, gizchina

На даний момент немає звітів про розробку датчика 256MP. Однак у повідомленнях популярного блогера Weibo (Цифровий чат-станція) стверджується, що новий таємничий смартфон буде використовувати інтерфейс “256-мегапіксельна надчиста камера”.

256 MP, gizchina

Правда, більше даних про смартфоні немає, але це лише питання часу, так що варто дочекатися нових повідомлень від інсайдерів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.