Експерти з DxOMark оцінила роботу камери смартфон Nokia 7.2. За підсумками цього смартфона набрав 85 балів. Стільки ж, скільки і Nokia 9 PureView, перший в світі телефон з п'ятьма задніми камерами.

DXOMARK, gizchina

В Nokia 7.2 використовується задня потрійна камера “Oreo”. Він поставляється з 48-мегапіксельною основною камерою, а також 8-мегапіксельним ультра-ширококутним об'єктивом і 5-мегапіксельним датчиком глибини. 85 очок для цього смартфона призначені для основної камери з роздільною здатністю 48 мегапікселів. У рейтингу зображень він набирає 90 балів, а для відео - 75 балів.

DXOMARK, gizchina

Досить непоганий результат, але до топових флагманів ще далеко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.