На цьому тижні AirSelfie продемонструвала на CES 2020 свій останній мініатюрний безпілотник з камерою під назвою Air Pix, який усунув багато проблем, з якими зіткнулися власники перших дронов.

Air Pix має автономними льотними можливостями, що значно полегшує його утримання в повітрі. Додаток також значно покращився, і найголовніше, ціна зараз складає всього 99 доларів.

Air Prix, gizchina

AirSelfie також просуває два високопродуктивних кишенькових безпілотника на CES, які називаються Air Pix + і Air Duo. Новітній безпілотник Air Pix додає регульований кардан до рами Air Pix, а Air Duo включає в себе як подвійні паралельні камери, так і камери для зйомок з висоти пташиного польоту. Очікується, що обидва будуть доступні пізніше в 2020 році. Ціни на ці безпілотники не розголошуються.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi анонсувала вихід нової ОС для смартфонів, яка точно сподобається користувачам. Новинку покажуть вже в 2020 році.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали максимально точний знімок Місяць, який зробили з сотень тисяч інших фото. Виглядає заворожуюче.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали захищений смартфон CAT S32. Смартфон відмінно підійде для любителів активного відпочинку.