Після різних повідомлень про наявність у Apple Smart Battery Case проблем, компанія вирішила запустити нову програму заміни батарей для деяких моделей.

зокрема, в програму заміни увійдуть всі чохли Smart Battery для iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max. Всі смартфони, випущені в 2018 році, відчувають проблеми з зарядкою.

iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

Є насправді дві різні проблеми з продуктом. Акумулятор всередині корпусу не заряджається належним чином або працює з перебоями. Крім того, навіть якщо вам вдасться зарядити чохол, пристрій може не зарядити iPhone.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Тим не менш, не всі продукти схильні до цієї проблеми. За словами Apple, тільки Smart Case, випущений в період з січня 2019 року по жовтень 2019 року, відчуває проблеми. Компанія також сказала, що це не проблема безпеки; і Apple або авторизований постачальник послуг Apple безкоштовно замінить відповідні батареї.

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.