Вчора деякі користувачі опублікували фото, на якому зображений постер передбачуваного Xiaomi Mi 10 Pro. Оскільки дизайн телефону на фото відрізняється від попередніх візуалізацій, це викликало багато дискусій. Більш того, на плакаті було показано, що наш головний герой з'явиться на ринку вже 23 лютого 2020 року в Пекіні. У будь-якому випадку, сьогодні вранці директор по продукту Xiaomi повідомив, що немає нічого спільного з реальним продуктом і тим, що ми бачимо на плакаті.

Xiaomi Mi 10 Pro, gizchina

Передня частина мобільного телефону на плакаті використовує справжній повноекранний дизайн, а ліва і права сторони екрану мають велику кривизну. Задня частина телефону використовує дизайн круглої камери, відомий як “дизайн Oreo”. Подвійний спалах розташована на лівій стороні камери. Що стосується офіційної відповіді, то керівник Xiaomi сказав, що це підробка, а упаковка дуже бридка. Втім, варто дочекатися анонсу смартфона вже від самої компанії.

Xiaomi Mi 10
Xiaomi Mi 10

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.