Porsche планує випустити літаючий автомобіль до 2025 року. Один з членів ради директорів сказав, що інженери були “на дуже ранній стадії” з концепціями автомобіля, який буде “здатний літати з точки А в точку в, але також дозволить пасажиру або пілотові взяти на себе управління протягом певного періоду часу. У жовтні минулого року Porsche підписала меморандум про взаєморозуміння з Boeing для спільної роботи над концепцією “преміального” електричного вертикального зльоту і посадки (eVTOL).

Патент Porsche, autoblog

Виявляється, що за кілька місяців до офіційного співробітництва Porsche подав дві патентні заявки в липні в Бюро по патентах і товарних знаків США. Форум Taycan EV виявив документи, один для “Літак”, інший для “Джерела живлення для літака”.

Патент Porsche, autoblog

Самі патентні малюнки виглядають досить таки сміливо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.