Минулої суботи генеральний директор Tesla Елон Маск описав у Твіттері чергову цікаву ідею. У своєму твіті бос Tesla сказав, що транспортні засоби компанії скоро зможуть спілкуватися з пішоходами.

Правда, функція досить спірна. Маск не надав більше інформації про функції, але використовувані динаміки будуть додані нові авто.

Крім жартів, вміння розмовляти з пішоходами може бути вельми корисним. Ніжне нагадування про те, що автомобіль стоїть за ким-то на стоянці, буде дуже непоганим в реальному житті.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Tesla, фото: habr.com
Tesla, фото: habr.com

Те, що також не ясно, - то, як автомобіль буде фактично говорити.

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.