“Розмовляючи з моїми товаришами по команді, ми зрозуміли, що ніхто з нас ніколи не бачив пожеж в такому страшному масштабі”, - написав у понеділок астронавт Європейського космічного агентства Лука Пармитано, поділившись тривожними зображеннями лісових пожеж в Австралії, побаченими з Міжнародної космічної станції.

Астронавт опублікував зображення, що показують те, що він описав як “величезна хмара попелу”, захоплене під час польоту МКС до заходу.

Пармитано в даний час знаходиться на борту МКС разом з трьома астронавтами НАСА і двома космонавтами Роскосмосу. Вони стали свідками численних лих, які відбуваються нижчою, в тому числі ураганів і недавніх пожеж на Амазонці. Але команда не бачила нічого схожого на австралійські пожежі.

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.