Раніше, 14 січня 2020 року, Xiaomi офіційно випустила новий кондиціонер Smart. Він поставляється в двох варіантах з різною навантажувальною здатністю і, як кажуть, перевершує сучасні стандарти енергоефективності в галузі.

Smartmi Air Conditioner A, gizchina

Ключовим моментом продажу побутової техніки є її енергоефективність. Кондиціонер китайського технологічного гіганта має значення APF (річний коефіцієнт корисної дії), рівне 4,65, що краще, ніж поточний китайський стандарт енергоефективності, рівний 4,5. Простіше кажучи, чим вище значення APF, тим вище енергоефективність кондиціонера. Клас енергоефективності рівня 1 був досягнутий завдяки новому двигуну з перетворенням частоти постійного струму.

Smartmi Air Conditioner A, gizchina

Враховуючи, що цінник в районі 33 доларів - це відмінний девайс для кожного будинку.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.