Китайський бренд смартфонів Vivo запатентував новий дизайн смартфона, який є абсолютно унікальним з точки зору дизайну, особливо коли мова йде про модуль камери. На малюнку показана установка пентакамеры ззаду з двома модулями камери.

Vivo, gizchina

Перший модуль камери ззаду є круглим, в якій розміщені три датчика камери. Прямо під першим в камері у формі таблетки знаходиться другий модуль, в якому знаходяться ще два датчика. Як ми бачимо, здається, що телефон буде поставлятися з налаштуванням об'єктива перископа.

На лицьовій стороні ми бачимо, що є отвір для вирізу отвори для розміщення датчика. Незважаючи на витік дизайну, про технічні характеристики телефону на даний момент нічого не відомо.

Можливо, новинку покажуть публіці в 2020 році, якщо смартфон дійсно з'явиться на ринку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, що стажист NASA випадковим чином відкрив нову планету, яка придатна для життя землян. Схоже, у них з'явився новий співробітник, так як далеко не кожен вчений робить такого роду відкриття.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple звинуватили в крадіжці патентів. Цього разу скандал пов'язаний з Apple Watch, які вміють вимірювати пульс.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережу силил перші живі знімки Samsung Galaxy S20, який покажуть публіці вже в лютому цього року.