Компанія Xiaomi подала патент CNIPA (Китайське національне управління з інтелектуальної власності), який показує нам, що для спливаючих камер немає обмежень. Судячи з фото з патентів, компанія випустить смартфон із відразу 7 об'єктивами, які заховані в сам екран.

Патент Xiaomi, gizchina

Зображення вище являють собою ескізи, зроблені безпосередньо з патентів. Вони розкривають три різних варіанти дизайну, починаючи з двох установок з двома камерами: спереду і ззаду. Xiaomi може експериментувати зі смартфонами, що мають до 7 камер в одному механізмі спливаючій камери. Велика кількість датчиків камери займають більшу частину простору над екраном. У результаті ми маємо дуже широкий спливаючий масив, який дивує своїм зовнішнім виглядом.

Патент Xiaomi, gizchina

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.