Після численних витоків і чуток Samsung, нарешті, випустила в США свій ще один захищений смартфон під назвою Galaxy XCover Pro. Як і будь-який інший міцний телефон, пристрій може витримувати екстремальні умови. Це йде з сильно захищених зовнішнім виглядом поряд з поліпшеним сенсорним екраном, який може працювати навіть в дощ і снігові умови. Цікаво, що в телефоні є дві програмовані кнопки, які можна використовувати для функцій “натисни і говори”, як у рації.

Samsung Galaxy Xcover

Смартфон Galaxy XCover Pro поставляється в одному варіанті зберігання з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті.За девайс попросять від 500 доларів, що цілком непогано для такого смартфона.

Говорячи про специфікаціях, смартфон оснащений 6,3-дюймовим РК-дисплеєм Infinity-O IPS з роздільною здатністю 2340 × 1080 пікселів, щільністю 409 PPI і співвідношенням сторін 19,5: 9. Дисплей захищений шаром Corning Gorilla Glass 5. Під капотом Galaxy XCover Pro працює на Exynos 9611 SoC в парі з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті. Вбудована пам'ять розширюється до 512 ГБ за допомогою карти MicroSD.

Телефон поставляється з IP68 рейтингом захисту від води. Це означає, що телефон може витримати 30 хвилин занурення у воду до 1,5 метрів. Крім того, він поставляється з військовим стандартом і опором падіння до бетону до 1,2 м.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.