Хоча в Huawei є ще час до презентації флагманського P40 Pro, інсайдери злили нову інформацію про смартфон.

Інсайдери стверджують, що P40 Pro буде доступний з керамічної задньою панеллю.

Huawei 40Р, gizchina

Крім красивого керамічного корпусу, інсайдери повідомляють, що P40 Pro буде оснащений екраном розміром 6,5–6,7 дюйма з чотирма вигнутими сторонами. Смартфон буде працювати на Huawei Kirin 990 5G. Звичайно, новинка отримає підтримку 5G-мережі.

Між тим, що стосується фотографії, ми побачимо оновлення до 51,2-мегапіксельного CMOS-датчика RYYB, виготовленого Sony (з 13-мегапіксельною матрицею Байєра); в поєднанні з 8-мегапіксельним телеоб'єктивом з перископом для досягнення 10-кратного оптичного зума без втрати якості.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.