OnePlus тільки що представив свою технологію оновлення дисплея з частотою 120 Гц і смартфон Concept One минулого тижня на CES 2020. І ось, OnePlus 8, наступний флагманський смартфон компанії, був помічений на індійському порталі сертифікації BIS (Бюро стандартів Індії).

OnePlus 7
OnePlus 7

Очікується, що китайський виробник смартфонів OnePlus випустить три смартфона в першій половині 2020 року, один з яких буде звичайним OnePlus 8. Цей варіант пристрою раніше був помічений у базі даних китайського МІІТ (Міністерство промисловості та інформаційних технологій), з номером моделі IN2010. Тепер одне і те ж пристрій з іншим номером моделі IN2011 сертифіковано для BIS в Індії. У будь-якому випадку, сертифікація нічого не розкрила про пристрої, і це добре, так як ми небагато знаємо про дизайні і технічних характеристиках, з якими він буде працювати.

OnePlus 7
OnePlus 7

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.