За даними інвестиційного банку Wedbush, ринкова вартість Apple до кінця наступного року може становити 2 трлн доларів. Технічний аналітик Wedbush Ден Айвс заявив у своєму звіті у понеділок: “Враховуючи попутний вітер 5G в найближчі кілька років і динаміку розвитку сфери послуг Apple, до кінця 2021 року Apple, як очікується, стане першою компанією з ринком вартістю більше 2 трильйонів доларів”.

Співробітник Apple, фото woldemar
Співробітник Apple, фото woldemar

Айвс вважає, що ціна акцій Apple досягне 400 доларів до кінця цього року. Вартість акцій Apple зросла на 86% в 2019 році і зросла на 8% в цьому році. Це підштовхує ринкову капіталізацію до рекордних 1,4 трильйона доларів.

Джоні Айв, головний дизайнер Apple
Джоні Айв, головний дизайнер Apple

Айвс сказав, що 2019 рік - це тільки початок “суперциклу переходу 5G”, і ринковий попит на iPhone 11 сильніше, ніж очікувалося. Він також прогнозує, що продажі Apple в сфері послуг становитимуть від 500 до 650 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.