В даний час на ринку є кілька смартфонів з складним екраном. Але найбільшу привабливість захопив Samsung Galaxy Fold. Це була перша серійна модель. І хоча Huawei Mate X має ідентичний зовнішній вигляд і функції, здається, Samsung більш успішно проявила себе в цій області. Звичайно, з офіційним запуском смартфона Moto RAZR зі складним екраном все може змінитися. Але на даний момент домінування Samsung не викликає сумнівів. Більше того, схоже, друге покоління Samsung Galaxy Fold 2 вже готове вийти на ринок.

Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit
Samsung Galaxy Fold 2, AndroidPit

Сьогодні ми дізналися про новий телефон Samsung, який отримав сертифікацію 3C. Мова йде про телефон з номером моделі SM-F7000. І, як багато хто здогадуються, це той же Samsung Galaxy Fold 2, який також відомий як Samsung Galaxy Z Flip. Як випливає з назви, він запропонує інший тип конструкції, такий же, як RAZR.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

У будь-якому випадку, документ 3C доводить, що в коробці буде зарядний пристрій на 15 Вт. Таким чином, складаний смартфон Samsung наступного покоління не зможе домогтися швидкої провідний зарядки.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.