Європейська комісія наполягає на єдиному методі зарядки мобільних пристроїв вже більш десяти років. Комісія робила це, заохочуючи постачальників технологій добровільно прийняти єдиний стандарт справляння плати. Тим не менш, схоже, що Європейська комісія зараз розглядає законодавчий підхід.

Смартфони Xiaomi
Смартфони Xiaomi

Деякі члени Європейського парламенту закликали Європейську комісію прийняти нормативні заходи, щоб змусити кожного постачальника смартфонів прийняти єдиний метод зарядки. У заяві, пішла за обговоренням, комісар Марос Сефковіч сказав, що комісія планує розглянути “законодавчий підхід” до вирішення проблеми.

Огляд нового смартфона Samsung
Огляд нового смартфона Samsung

Європейська комісія планує провести голосування з цього питання на більш пізньому засіданні. Якщо європейські законодавці доб'ються свого, то такі компанії, як Apple, будуть змушені використовувати порт USB Type-C для зарядки iPhone і відмовляться від роз'єм Lightning.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.