Недавня інформація з Державного відомства інтелектуальної власності (Китай) показує, що Xiaomi нещодавно придбала патент на смартфон, який використовує тристоронній дизайн об'ємного екрану. Згідно з запитом у базі даних про патенти, Xiaomi подала заявку на патент з 2019 року, але сертифікація була офіційно оголошена 10 січня 2020 року.

смартфон Xiaomi, gizchina

З витоків видно, що в цьому телефоні використовується тристоронній дизайн об'ємного екрану. Крім передніх і задніх екранів, на правій стороні телефону також є екран. Три лицьовій панелі телефону виглядають відносно вузькими. Передня камера прихована, а задня використовує подвійний об'єктив. Інсайдери стверджують, що цей пристрій є складним телефоном. Тим не менше, немає згадки про це в короткому описі цього смартфона.

смартфон Xiaomi, gizchina

Подивимося, що з цього вийде.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що інсайдер назвав ключові особливості iPhone SE 2. Зазначимо, що смартфон отримає достатньо великий екран, а розміри самого смартфона можна порівняти з iPhone 8, який сподобався публіці.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Apple змусять відмовитися від використання Lightning у своїх смартфонах і планшетах. Компанії доведеться користуватися USB Type-C.

Також Знай.uа повідомляв, що інсайдер раскріл характеристики майбутніх Samsung Galaxy S20, які отримають величезну кількість оперативної пам'яті.